Beszámoló, vizsga

FIGYELEM!

TÁJÉKOZTATÁS A 2020.11.11-TŐL ÉRVÉNYES RENDELKEZÉSEKRŐL

Frissítve: 2021.01.12.

A 2020. november 11-én életbe lépett a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet miatt a Magyar Mérnöki Kamara a 2021. február 1-ig meghirdetett beszámoló, jogosultsági és minősítő vizsgákat törli.

 A már vizsgára jelentkezetteket nyilvántartjuk, és értesítjük arról, ha újra vizsgáztathatunk. A már befizetett vizsgadíjat egy következő alkalom díjába beszámítjuk.

A vizsgák elmaradása miatt a szakmagyakorlókat hátrányos következmény nem érheti, így ennek érdekében az alábbiakat kértük a megyei kamarák titkáraitól:
   Az egyéves beszámoló vizsga határidő lejárta esetén – a veszélyhelyzet alatt lejáró okmányokhoz hasonlóan – a vizsgázók a veszélyhelyzet megszűnését követő 60. napig pótolhassák vizsgakötelezettségüket.
(Ez azokra is vonatkozzon, akik a tavaszi veszélyhelyzet alatt kaptak 2020. december 31-es pótlási határidőt, de azóta sem teljesítették a vizsgájukat.)
Ez a határidő jelenleg 2021. április 9., ami azonban még változhat attól függően, hogy a kormány meddig tartja szükségesnek és indokoltnak a veszélyhelyzet fenntartását.

Friss információkért kérjük, kövessék figyelemmel a www.mmk.hu oldalt!
Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy keressenek minket bizalommal telefonos ügyfélszolgálati időnkben, illetve e-mailen (beszamolo@mmk.hu).
Megértésüket köszönjük!

 

Gyakorlati útmutató a beszámolóhoz és jogosultsági vizsgához >>>

Vizsganaptár, jelentkezés beszámoló vizsgára >>>

Felkészülési segédletek, kérdésbankok >>>

Jelentkezés épületenergetikai jogosultsági vizsgára >>>

Felmentési kérelmek >>>

Villámvédelmi vizsga >>>

Geodéziai szakmai minősítő vizsga >>>

 

A beszámoló vizsgákkal kapcsolatos további információért, kérjük, keresse vizsgaszervező kollégáinkat (  beszamolo@mmk.hu  vagy +36-1-4557080)

Épületenergetikai tanúsító és Geodéziai minősítő vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Kocsisné Fűtő Krisztinát ( kocsisne.krisztina@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 107 m.)

Villámvédelmi vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Deák Andreát ( deak.andrea@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 110 m.)