aug.
24

A HIT munkatervének kiegészítése a MMK által készített kamarai kérdőívek visszajelzései alapján, a HIT 8/21. sz. elnökségi határozat szerint.

 

A HIT munkatervének kiegészítése

a MMK által készített kamarai kérdőívek visszajelzései alapján,

  a HIT 8/21. sz. elnökségi határozat szerint.

 

1.)   Tagozatunk által 2021. évben Debrecenben és Budapesten tervezett rendezvényeken a programokat úgy állítjuk össze, hogy megfelelő időtartam álljon rendelkezésre a vélemények, javaslatok megvitatására. Ezáltal elősegítjük a kölcsönös információ cserét.

2.)  A 2022. évi továbbképzések szervezésének előkészítése során tagjaink részére körlevelet küldünk és kérjük, hogy tegyenek javaslatot az előadások témáira.

3.)  Felkérjük a MMK titkárságát, hogy a megjelent támogatási pályázatok listáiból a tagozatunkra vonatkozókat küldjék meg részünkre és erről Tagjainkat körlevél formájában tájékoztatjuk.

4.)  Az Óbudai Egyetem Híradástechnikai intézetével közösen kidolgozzuk a híradástechnikai szakmérnök képzés tematikáját és a DJP támogatásával 2022. évben az egyetem meghirdeti a képzést.  

5.)  Az egyetemen a végzős hallgatók által készített szakterületünkre tartozó szakdolgozatainak bírálatát elkészítjük és a záró vizsgákon felkérés esetén részt veszünk.

6.)  Fiatal mérnökeink részére a már jól bevált intenzív továbbképzést „mesteriskola” formájában a NMHH támogatásával megszervezzük.

7.)  Közreműködünk a Közmű szabvány kidolgozásában és képviseljük a hírközlési tervezők és kivitelezők érdekeit.

A fenti feladatokat az elnökség és a tanácsadók belső munkamegosztás alapján elvégzi.

Célunk a továbbiakban is az, hogy tagjaink részére az érdekérvényesítést a lehetőségeink határain belül biztosítsuk és részükre a gyors és pontos tájékoztatást megadjunk. 

     Budapest, 2021. július 5.

     Összeállította: Rácz József és a HIT elnöksége jóváhagyta