okt.
02

Magyar Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Tagozat tervezési díjszabás

Kedves Kollegák!

Az ágazatban történő változások és a várható feladatokra tekintettel a tagozat a folyamatos tájékoztatás és képzés mellett áttekintette a mellékelt tervezési díjakat, melyet a honlapon a MÉDI szakági kiegészítéseként is közzé teszünk. Alkalmazását ajánljuk, javasoljuk a tervezési munkák során. 

 

Felhívjuk a figyelmet az augusztus végén megjelent GINOP-3.4.1-2015 -
Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése " SZIP " pályázat felhívás 4.2 rész i.) pontjára amely szerint nem nyújtható támogatás azon támogatást igénylő részére amely nem nyilatkozik arról, hogy

·         a hálózatok pályázati, engedélyeztetési, kiviteli és megvalósulási terveztetése során a Magyar Mérnöki Kamara, honlapján közzétett a mérnöki tevékenységek ajánlott díjszabásának alkalmazását irányadónak tekinti

·         tervezői díjat az elvárt minőség érdekében, az iparági tervezési gyakorlattal összhangban, felhordó hálózat esetén 4-5 mérnöknap/Km, lefedő hálózat esetén 5-8 mérnöknap/km alapon határozza meg.

Kérjük a kollegákat, hogy az ezzel kapcsolatos tervezési szerződések megkötésekor illetve ajánlatok adásakor ezt vegyék figyelembe.

Az ajánlott kamarai mérnöknap díjszabás elérhető a Magyar Mérnöki Kamara honlapján: http://mmk.hu/tudastar/dijszabas


Munkájukhoz további sok sikert kívánunkÜdvözlettel:MMK Hírközlési és Informatikai Tagozat elnöksége

Kapcsolódó anyagok